Spar mere op

På en privat opsparing hos os - PKAplus - får du en ren opsparing uden forsikringer. De penge, du sparer op, bliver udelukkende brugt til at give dig en højere udbetaling, når du går på pension.

Klik her

Er du i tvivl om, hvor meget du bør spare ekstra op?

Så tag et pensionstjek og se, hvor meget du vil få i pension om måneden sammenlignet med din løn i dag. Se også vores anbefaling til, hvor meget du skal spare ekstra op, hvis det er nødvendigt.

Tag et PKAtjek

Prøv at regne på en ekstra opsparing

Hvor gammel er du?
Hvor meget vil du indbetale?
Din opsparing som 67-årig
0
Se dine muligheder for at spare op og vælg den, der passer til dig.

Værd at vide

Hvad bygger tallene på?

Pensionen er omregnet til dagens købekraft, så du kan sammenligne beløbet med din løn i dag. Beregningen er foretaget under en række forudsætninger om fremtiden.

Forudsætningerne vedrører først og fremmest depotrenten og inflationen. Udvikler disse størrelser sig anderledes, end vi har forudsat, vil udbetalingerne også ændre sig i forhold til de pensioner, du kan se.

I beregningen har vi forudsat en årlig inflation på 2,0 % og en lige så stor regulering af dine indbetalinger. Samtidig forudsætter vi en årlig depotrente før skat på 4,8 %. I tallet ovenfor er der indregnet administrationsomkostningerne på 1,05 % af indbetalingerne.

Pensionen er beregnet ved 67 år.

Din udbetaling herfra kan påvirke andre udbetalinger

Du skal være opmærksom på, at når du får udbetaling fra din pensionsordning, kan det betyde, at din eventuelle udbetaling af efterløn eller offentlige ydelser bliver mindre og i nogle tilfælde falder væk. Kontakt din A-kasse om efterløn og Udbetaling Danmark om offentlige ydelser.

Vi fortæller kun om vores egne produkter

Ifølge lovgivningen skal vi gøre opmærksom på, at vores rådgivning naturligvis ikke er uvildig, fordi vi – ligesom andre pensionsselskaber – kun fortæller om vores egne produkter. Vi skal også gøre opmærksom på, at vores medarbejdere ikke får provision, hvis du vælger at supplere indbetalingerne til din pension.