Søg bolig

Som medlem af en pensionskasse under PKA har du adgang til ca. 7.000 boliger fordelt over hele landet.  

Rugårdsvej i Odense

Udlejningen er i gang - 139 nyopførte lejligheder i gåafstand til Odenses midtby.

Bo i gåafstand til by, skov og Odenses fantastiske midtby i én af de 139 nyopførte lejligheder. I boligerne på Rugårdsvej er der plads til både børn, unge, voksne og seniorer i et mangfoldigt og indbydende kvarter.

I kan bo i lyse 2-, 3-, og 4-værelses lejligheder, der spænder mellem 56 til 123 m2. Alle lejligheder udnytter kvadratmeterne helt perfekt med moderne linjer og kvalitetsmaterialer i fokus.

Der er indflytning fra 1. december 2019.

I hjertet af lejlighederne er de store og åbne køkken-alrum med hvidt kvalitetskøkken fra HTH. Alle lejemål har stilrent parketgulve og optimalt lysindfald, der gør boligerne indbydende. Der er elevator og trappe i alle opgange i karréhusene og skønne fællesarealer.

I en radius af fem minutter kan du nyde naturen i Snapindskov, Åløkkeskov og Næsbyhoved Skov. 10 minutters gang fører jer til byens absolutte midte med Odenses aktive cityforening, de hyggelige caféer og byens summende kulturliv.

Byggeriet er opført i afdæmpede grå samt gyldne tegl, og ligesom teglstensfarverne på de enkelte huse varierer, skifter vinduesrammefarven for at give ekstra variation fra hus til hus.

Læs mere på rugårdsvej.dk

 

Zebra House Gellerup, Aarhus

Udlejningen er i gang - 63 lejeboliger i nyopført boligejendomme med placering ud til den nye bygade Karen Blixens Boulevard. Ejendommen bliver nabo til ”Blixens”, Aarhus Kommunes nye administrations- og aktivitetshus. 

Projektet er en central del af Aarhus kommunes ambition om at omdanne Gellerup til en ny attraktiv bydel. 

Du er velkommen til at kontakte Lejeboligmægleren på telefon 53 54 02 73 / mail info@lejeboligmaegleren.dk for en fremvisning af prøveboligen.

Ejendommen består af i alt 63 lejeboliger på 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejligheder – alle med altan eller terrasse.

Der er indflytning fra 1. januar 2020 på de 63 boliger.

Lejlighederne har køkken og garderobeskabe fra Invita, komplet hvidevarepakke fra Gram, gulvvarme på badeværelset og terrasse eller altan. Depotrum er i kælderen og cykelparkering er i kælderen. Der er elevator i alle opgange. Parkering kan ske i parkeringshus 50 meter væk.

Huslejen er:
1 værelser:  Fra 3.700 kr. pr. måned + forbrug for 39 m2
2 værelser:  Fra 5.000 kr. pr. måned + forbrug for 47 m2
3 værelser:  Fra 7.200 kr. pr. måned + forbrug for 69 m2
4 værelser:  Fra 7.700 kr. pr. måned + forbrug for 79 m2

Vil du vide mere om området, byggeriet eller de enkelte lejligheder, kan du kontakte Lejeboligmægleren på telefon 53 54 02 73 / mail info@lejeboligmaegleren.dk eller se mere på https://zebrahouseaarhus.dk/

Ranunkel Hus - Grønttorvet

Nu er udlejningen startet af endnu en ejendom på Grønttorvet, Københavns grønneste bydel. Ranunkel Hus ligger lige nord for den 23.000 m2 store Grønttorvspark.

Ejendommen består af 120 moderne og lyse lejligheder fordelt på studios, 2, 3 og 4 værelser og 10 lækre rækkehuse (5 værelser) i 3 plan med egen tagterrasse. Mod syd har parklejlighederne en fantastisk udsigt ud over Grønttorvsparken.

Lejlighederne på 3. sal på Taffelæblevej og rækkehusene på Kongeæblevej har private tagterrasser.

  • Alle lejligheder har store opholdsaltaner mod syd eller vest.
  • Alle boliger har hvide Svane-køkkener
  • Hårde hvidevarer fra Siemens
  • Egetræs-lamelparket med gulvvarme
  • Parkering, depotrum og cykelparkering i kælderen
  • Elevator i alle opgange fra kælder til kvist
  • Fælles tagterrasse med stort væksthus
  • Stort gårdrum med legeplads til de mindste, fælles nyttehaver og væksthus
  • Der lægges vægt på fællesskaber på grønttorvet derfor etableres der bl.a. et taghavefællesskab, hvor beboerne selv er med til at forme retningslinjerne for brug af fælles haver.

Huslejen er:

Studio lejligheder: fra 53 m2 - husleje fra kr. 7.700 pr. måned + forbrug.
2 værelses lejligheder: fra 59 m2 - husleje fra kr. 9.000 pr. måned+ forbrug
3 værelses lejligheder: fra 79 m2 - husleje fra kr. 10.800 pr. måned + forbrug
4 værelses lejligheder: fra 97 m2 - husleje fra kr. 13.300 pr. måned + forbrug
Rækkehuse med tagterrasse: fra 113 m2 - husleje fra kr. 14.400 + forbrug

Parkering i p-kælder under huset mod betaling

Der er indflytning fra 1.12.2019. Se mere på Ranunkel hus hjemmeside

Du søger på findbolig.nu/PKA.

 

Seniorbofællesskab Kamelia Hus på Grønttorvet 

Er du over 60 år, og ønsker du et naboskab, hvor I oplever livet sammen? Så har du en unik mulighed for at få drømmen opfyldt i PKA`s kommende seniorbofællesskab på Grønttorvet i København. 

Boligerne i Kamelia Hus varierer i størrelse fra 71 til 110 kvm. Indflytning fra 1. marts 2019.

Se mere om Kamelia Hus og de enkelte lejligheder

Du søger på findbolig.nu/PKA.

Om Grønttorvet
Grønttorvet er Københavns nye, grønne bydel, som spirer frem i Valby med 2.300 ejer-, andels- og lejeboliger. Bydelen er centreret om den 23.000 m2 store Grønttorvspark, hvor 250 frugttræer, spisehus, orangeri, spejlbassin og integreret børnehave vil skabe et frirum til beboere i alle alder. Området er fuldt udbygget i 2021 og der er p.t. indflyttet ca. 600 familier.
Se mere om Grønttorvet på https://groenttorvet.dk/ eller skriv til mail@fbgruppen.dk 

 

Høiriisparken i Brabrand – nye rækkehuse

Nu starter udlejningen af 80 rækkehuse i det nye boligområde Høiriisparken i Brabrand.

Første etape består af i alt 20 rækkehuse i 2 plan og er fordelt med 10 rækkehuse med 4-værelser (100 m2) og 10 rækkehuse med 5 værelser (120 m2) lejligheder – alle med egen terrasse og redskabsskur.

Byggeriet er moderne arkitektur med urbant udtryk
Rækkehusene er opført i 2 plan med hollandsk inspireret facade af klinker og tegl, der både skaber en sammenhæng og giver variation i udtrykket.

Fra hvert rækkehus er der adgang til egen terrasse og grønt område med træer og buske. Der er god plads mellem rækkehusene til udeaktiviteter.

Rækkehusene har køkken fra HTH, komplet hvidevarepakke, vaskemaskine og tørretumbler, gulvvarme, terrasse og redskabsskur. Rækkehusene ligger på mindre sideveje med 20 boliger på hver vej og hvor der er etableret p-pladser til hver bolig midt i området.

Huslejen er fra:
Rækkehus 4 værelser:  Fra kr. 9.995 pr. måned + forbrug for 100 m2
Rækkehus 5 værelser:  Fra kr. 11.495 pr. måned + forbrug for 120 m2

Vil du vide mere om området, byggeriet eller de enkelte lejligheder, kan du kontakte Lejeboligmæglerne på telefon 53 65 51 80 / mail nh@lejeboligmaegleren.dk eller se mere på hoeiriisparkenraekkehusene.dk

Indflytning
Der er indflytning fra 1. juli 2019 på de 20 første rækkehuse. Herefter er der indflytning 1. september 2019 på 20 rækkehuse, 1. november 2019 på 20 rækkehuse og 1. januar 2020 på de sidste 20 rækkehuse.

 

Generelt om udlejning af PKA- pensionskassernes boliger

Ledige boliger annonceres løbende på
www.findbolig.nu/pka​​​ og på
www.findbolig.nu/farmakonomer

Opret en boligagent Du kan oprette en eller flere boligagenter, så du får besked pr. mail eller sms, hvis der er ledige boliger, der opfylder dine ønsker.

Du kan se hér på findbolig.nu, hvordan PKA`s boliger fordeles.

Hvis du vil se din anciennitet i pensionskassen, kan du logge på pka.dk og under `Din profil` se, hvornår du blev medlem. Eventuelle perioder, hvor du ikke har indbetalt til pensionskassen, fratrækkes, og har du været hvilende medlem i mere end 5 år, nulstilles din anciennitet. 

Pensionister bevarer den anciennitet, de har på pensioneringstidspunktet, og de optjener også anciennitet.

Medlemmers børn Har du børn over 18 år, kan de også oprette en boligagent og søge om en bolig. Børn af medlemmer bliver prioriteret efter medlemmerne, men før øvrige ansøgere. 

Studieboliger Studieboliger udlejes med fortrinsret til unge, der er under uddannelse inden for de faggrupper, der er tilknyttet pensionskasserne under PKA. 

Ledige studieboliger annonceres løbende på www.findbolig.nu/pka​​​