Pensionskassernes fire generalforsamlinger bliver udskudt

De planlagte generalforsamlinger i april 2020 bliver udskudt som følge af coronavirus

Pensionskassernes årlige generalforsamling, som skulle være holdt i sidste halvdel af april 2020, bliver udskudt som følge af den aktuelle situation med Corona-virus.

Regeringen iværksatte den 17. marts et forsamlingsforbud for forsamlinger på mere end 10 personer. Forbuddet gælder foreløbigt frem til den 13. april, men kan blive forlænget. Derfor er der lovmæssigt givet mulighed for at udskyde generalforsamlinger til otte uger efter, forsamlingsforbuddet er ophævet.

Vi kender naturligvis ikke de nye datoer for generalforsamlingerne - det afhænger af ophævelsen af forsamlingsforbuddet. Du får besked, lige så snart vi kender datoerne. Generalforsamlingen forventes gennemført med samme dagsorden. Vær opmærksom på, at du skal tilmelde dig igen, når du får en ny indkaldelse til generalforsamlingerne.

 

Fakta om generalforsamling

Generalforsamlingen er pensionskassens øverste myndighed. Generalforsamlingen beslutter pensionskassens vedtægter og pensionsvilkår samt godkender pensionskassens regnskab. Herudover kan der være forslag fra medlemmer og delegerede.

Som forberedelse til generalforsamlingen, har PKA lavet en film. Se filmen her

Alle kan deltage
Alle medlemmer er velkomne til at deltage i generalforsamlingen.

I tre af pensionskasserne (Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale, Pensionskassen for Sundhedsfaglige og Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer) er det kun de delegerede, som har stemmeret. Medlemmer fra de tre pensionskasser skal tilmelde sig senest 5 dage før generalforsamlingen.

I Pensionskassen for Farmakonomer kan alle medlemmer møde op til generalforsamlingen og være med til at bestemme.

Årlig generalforsamling
Generalforsamling holdes hvert år i april.

Har du spørgsmål hertil, kan du kontakte PKA på mail: delegeret@pka.dk eller på telefon 39 45 45 28.

Vil du med til generalforsamling?