Ledige stillinger

Der er pt. ingen ledige stillinger

Velkommen til os

PKA er en af Danmarks største pensionskasser. Men vi er også bare et lille hus, hvor alle kender hinanden. Et team på 75 kolleger, der løfter i flok. Det gør vi for at sikre de bedste pensioner og de mest enkle løsninger til vores medlemmer. For de fortjener livsvarig tryghed og en god alderdom.

Fordi vi er en lille arbejdsplads med en flad struktur, kan dine ideer hurtigt blive til handling – og til konkret værdi for vores medlemmer.

Kantinen er samlingspunktet for alle i PKA. Vi har fri buffet af frihed og fleksibilitet, og du får alt det ansvar, du kan have på tallerkenen. For vi tror på, at udvikling gennem ansvar er nøglen til et meningsfyldt arbejdsliv. Når vi stempler ud, går vi i biografen sammen, kører mountainbike eller tager en fredagsøl på en tirsdag.

HR kontakt

Therese Holst, chef for Risikostyring & Compliance. Send  e-mail

Proces for afløser for Peter Damgaard Jensen

Administrerende direktør Peter Damgaard Jensen går på pension senest den 1. april 2020. Bestyrelserne har derfor nedsat et ansættelsesudvalg, der har til opgave at finde en afløser for Peter Damgaard Jensen. Ansættelsesudvalget har indgået en aftale med Human Capital Group om at bistå med denne proces.