Pensionskassen for Farmakonomer

Log på

Log på her på siden.

Du kan se dine pensioner og bruge selvbetjeninger samt finde anden information om din pension. 

Har du spørgsmål

Er du farmakonom, og har du spørgsmål til din pension, kan du  kontakte pensionskassen på telefon 39 45 45 40.

Generalforsamling 2019

Generalforsamlingen blev holdt den 24. april 2019 på Copenhagen Marriott Hotel i København. 

Forud for generalforsamlingen kunne medlememrne deltage i et temamøde om Fremtidens pensioner ved fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

Du kan læse referatet fra generalforsamlingen her.

Pension med valgmuligheder

Vidste du, at du kan få din pension udbetalt fleksibelt - enten som delvis pension, hvis du vil arbejde lidt, når du er gået på pension eller du kan sætte pensionen på pause i en periode. 

Se mere

Rente og omkostninger 2019

I 2019 får du som farmakonom en kontorente på 4,72% før skat på din opsparing. Har du valgt en ubetinget garanteret pension, er renten 3,54%.

Du betaler 0,8% af de indbetalte pensionsbidrag samt et årligt beløb på 204 kr. i administrationsomkostninger i 2019.

Fra januar 2019 falder pensionsudbetalingerne fra Pensionskassen for Farmakonomer med ca. 0,5%. Det skyldes, at kontorenten, som vedtages af pensionskassens bestyrelse, i 2018 har været 4% efter skat. Størrelsen på pensionerne er beregnet ud fra en forudsætning om, at kontorenten er 4,5% efter skat. Når kontorenten er lavere end 4,5%, vil pensionsudbetalingerne falde året efter.

Ferielejlighed i Berlin

Pensionskassen for Farmakonomer har en dejlig lejlighed i Berlin, som medlemmerne kan leje. Lejligheden ligger i centrum, blot få minutters gang fra det pulserende og historiske hovedstrøg Kurfürstendamm.

Se ledige uger for 2019 her:

Læs mere og søg om leje

Vi sørger for at sprede investeringerne i forskellige typer og lande.

Fra 1. januar 2018 er Pensionskassen for Farmakonomer en del af PKA-fællesskabet. Det har bestyrelsen i Pensionskassen for Farmakonomer besluttet for at sikre medlemmerne nye muligheder og en bedre og billigere drift.

Pensionskassen for Farmakonomer fortsætter som selvstændig pensionskasse med egen bestyrelse, egen aktuar og med generalforsamlingen som højeste myndighed.