PKA skal levere pension til ansatte i Synoptik og Neye

De overenskomstansatte i butikskæderne Neye og Synoptik får fremover deres pensionsordninger i PKA. Beslutningen er truffet efter et udbud, hvor også andre store pensionsleverandører var inviteret til at deltage.

I 2015 åbnede PKA op for at tage firmapensionsordninger ind i PKA-samarbejdet. Siden da er flere nye kundegrupper kommet til, fx fysioterapeutkæden Benefit. Og nu kommer de overenskomstansatte i butikskæderne Neye og Synoptik også til. Deres ordninger i PKA træder i kraft den 1. oktober og den 1. november.

Medlemsdirektør i PKA, Tomas Frydenberg, fortæller om PKA’s vej ind på det kommercielle pensionsmarked:

”Det har taget lidt tid at komme ind i markedet med vores produkt og bevise, at det virker. Det er også derfor, at vi er super stolte af at have vundet de to udbud gennem Aon. For det viser, at den vej, vi har valgt at gå, virker.”

Udbud splittet i to
Funktionærerne fra de to butikskæder, hvilket især er de ansatte i de to detailkæders hovedkontorer, forbliver som kunder hos Velliv.

"Vores produkt, service og prisstruktur er designet fuldstændig til medarbejdere som de butiksansatte i Neye og Synoptik. Deres indkomst, pensionsbidrag med videre passer rigtig godt til de medlemmer, vi i øvrigt servicerer," siger Tomas Frydenberg.

PKA’s nuværende medlemmer er primært ansat inden for social- og sundhedssektoren. Derudover har PKA også i forvejen medlemmer, som er organiserede i HK, fx regionsansatte.

”Så om du står i en Neye-butik eller arbejder i et regionskontor som HK-kontoransat, så er du på overenskomst, hvor pensionsproduktet er fastsat – og det har vi på hylden," fortæller Tomas Frydenberg.