PKA er nomineret til to digitale priser

Finanswatch offentliggør i dag, at PKA er nomineret til begge priser ved den kommende konference Årets Digitale Finansvirksomhed 2019.

PKA er som det eneste pensionsselskab nomineret i to kategorier: ’Årets Digitale Finansvirksomhed’ og ’Årets bedste digitale kundeløsninger’.

Kåringen er et initiativ skabt af Finanswatch og Wilke A/S, og nomineringerne er foretaget på baggrund af en række forskellige undersøgelser:

  1. En måling af kundernes brugeroplevelse af virksomhedernes digitale performance (3.000 interviews)
  2. En ekspertvurdering, der objektivt vurderer virksomhedernes digitale kundeløsninger
  3. En intern afdækning af virksomhedernes position i den digitale udvikling (interview med virksomhedernes digitalt ansvarlige).

PKA bliver blandt andet fremhævet for sin personlige Min side, sin digitale kommunikation og for sit arbejde med den digitale strategi.

”Vi er stolte af nomineringerne, for vi anser dem som en anerkendelse af det fokus, vi i mange år har haft på at forbedre den digitale medlemsoplevelse og give medlemmerne anbefalinger, når det er relevant for netop dem. Inden for det seneste halve år har vi fx lanceret et digitalt medlemsblad og en ny app, som gør det let at tjekke sin pension og eventuelt spare ekstra op via MobilePay,” siger Lene Rasmussen, chef for Forretningsudvikling & Kommunikation i PKA.

Vinderne af priserne afsløres ved konferencen Årets Digitale Finansvirksomhed, som afholdes den 9. april 2019 i København.

Læs mere om konferencen