700 kiggede forbi PKA's medlemstelt på Folkemødet

PKA deltog på årets Folkemøde på Bornholm for første gang. Og det blev en succes.

PKA’s medlemstelt havde ca. 700 besøgende under Folkemødet – en god blanding af bornholmere, medlemmer og deres familier, som kikkede forbi til en snak om pension.
Alt sammen under høj sol og ditto humør.

”Før Folkemødet skrev vi ud til vores 2.000 medlemmer på Bornholm og inviterede dem til at besøge vores medlemstelt. Det er flot, at mange valgte at tage imod tilbuddet og komme forbi til en snak om pension. Det siger en del om vores medlemmers interesse for pension,” siger Peter Damgaard Jensen, adm. direktør i PKA.

PKA havde ligeledes to debatarrangementer på Folkemødet.
Fredag blev der under overskriften ”Kampen om kompetencerne” diskuteret, hvem der bedst varetager medlemmernes pensioner i PKA.

”Vi fik sat fokus på en væsentlig debat, nemlig om det skal være medlemmernes pensionskasse eller eksperternes. Samtidig er det jo en debat, der er helt i tråd med folkemødets ånd om demokratisk medindflydelse, og det er jeg glad for, at vi bidrog med,” siger Peter Damgaard Jensen.

Lørdag rullede PKA sin anden og sidste debat ud om OPP, hvor det blev diskuteret, hvorfor der ikke er flere Offentligt-Private-Partnerskaber i Danmark, når nu PKA har stor succes med at indgå dem i udlandet.

Peter Damgaard Jensen er tilfreds med PKA’s første deltagelse på Folkemødet:

”Vi fik talt ansigt til ansigt med mange af vores medlemmer, og samtidig havde vi to velbesøgte debatarrangementer, hvor vi fik synliggjort vores synspunkter på en saglig og fornuftig måde. Så jo, jeg synes, at PKA fik rigtig meget ud af at være på Bornholm,” siger Peter Damgaard Jensen.

Se flere fotos fra PKA på Folkemødet her.